Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g gelbe Paprika, geputzt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 30 g Orangensaft
- 2 EL Sherryessig
- 100 g Olivenöl
- 30 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1177 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Salsa Verde
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Safran-Aioli
40min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Zitrus-Aioli
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aioli, klassisch
10 min