Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Läuterzucker
- 125 g Wasser
- 125 g Zucker
Granita
-
375
g Champagner, kalt
nebo 375 g Sekt, trocken, kalt - 100 g Himbeeren, TK
- 10 - 20 g Orangenlikör nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Caipirinha-Creme
3h 30 min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Limettensorbet mit Gin
3h 45 min
Limoncello-Creme
5h
Frozen Sangria (Mallorca)
4 Std. 10 Min
Coronel (Oberst)
10 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Zabaglione
15 Min
French 75
5 Min
Aperol-Granité
6 Std. 15 Min
Maracuja Margarita
5 Min