Zařízení & příslušenství
半熟巧克力蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
巧克力 剝碎200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化160 克
-
蛋 (約4顆)240 克
-
冰糖粉80 克
-
中筋麵粉 先以篩網過篩80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.5 g
Kalorie
3374 kJ /
807 kcal
Tuk
60.7 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
56 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味甜點的秘密
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan