Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
饅頭麵糰發酵
- 130 克 水
- 20 克 冰糖粉
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 5 克 油
- 250 克 中筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
蟹肉棒蒸蛋
- 5 條 蟹肉棒 ,多備一點裝飾用
- 3 顆 蛋
-
300
克 水
nebo 300 克 高湯 - ¼ 茶匙 鹽
饅頭麵糰整型
-
少許 牛奶
nebo 少許 水 - 30 克 葡萄乾
- 6 片 起士片
珍寶米漿和組合
- 1200 克 水
- 30 克 白米
- 50 克 十穀米
- 50 克 熟花生
- 1 大匙 白芝麻
- 80 克 二砂糖
- 1 枝 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2492.3 kJ / 596.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 98.6 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 149.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 210.5 mg