Zařízení & příslušenství
白菜五花肉
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油1 茶匙
-
蝦米1 茶匙
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)200 克
-
醬油20 克
-
米酒30 克
-
大白菜 切段(約3公分)300 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蒜苗 切段(約2公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.575 g
Kalorie
897 kJ /
214 kcal
Tuk
17.45 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan