白菜五花肉
TM31 TM5 TM6

白菜五花肉

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 1 茶匙 蝦米
  • 200 克 帶皮五花肉, 切片(厚約0.5公分)
  • 20 克 醬油
  • 30 克 米酒
  • 300 克 大白菜, 切段(約3公分)
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 50 克 蒜苗, 切段(約2公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
897 kJ / 214 kcal
Protein
8.575 g
Sacharidy
2.9 g
Tuk
17.45 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty