剝皮辣椒香菇雞湯

剝皮辣椒香菇雞湯

4.5 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 香油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 剝皮辣椒 依個人口味添加
    40 - 80 克
  • 米酒
    15 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 乾香菇 泡軟
    10 朵
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.9 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tuk 23.4 g
Vláknina 14.5 g
Sacharidy 25.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...