Zařízení & příslušenství
剝皮辣椒香菇雞湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
香油5 克
-
薑 切片10 克
-
剝皮辣椒 依個人口味添加40 - 80 克
-
米酒15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
水1300 克
-
枸杞1 茶匙
-
乾香菇 泡軟10 朵
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.9 g
Kalorie
1663 kJ /
398 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
14.5 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan