
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 橄欖油
- 120 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
- 80 克 燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾
- 220 克 牛奶
- 30 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- 10 克 帕瑪森起士粉 (現磨)
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 520 kcal / 2172.5 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Vláknina
- 6 g