白醬野菇燕麥燉飯

白醬野菇燕麥燉飯

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    80 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    120 克
  • 燕麥(榖類) 預先浸泡2小時,瀝乾
    80 克
  • 牛奶
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 (現磨)
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.5 g
Kalorie 2172.5 kJ / 520 kcal
Tuk 36.5 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...