Zařízení & příslušenství
白醬野菇燕麥燉飯
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)80 克
-
橄欖油30 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散120 克
-
燕麥(榖類) 預先浸泡2小時,瀝乾80 克
-
牛奶220 克
-
鮮奶油30 克
-
凱宴辣椒粉¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 (現磨)10 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.5 g
Kalorie
2172.5 kJ /
520 kcal
Tuk
36.5 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超級穀物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan