Zařízení & příslušenství
蕃茄燉飯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
8 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊150 克
-
蒜頭2 粒
-
200 克 罐裝番茄番茄 切塊200 克
-
橄欖油50 克
-
長梗米400 克
-
鹽2 茶匙
-
水1200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan