Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 200 g wody
- 1 łyżeczkę cukru
- 450 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 łyżka oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 250 g mąki pszennej pełnoziarnistej
- 350 g maślanki
- 1 - 2 łyżeczki soli
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania
- 2 łyżki otrębów pszennych (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 3065.6 kJ / 732.7 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 141.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1058.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Pierogi z kapustą i grzybami
2h 40min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 godz. 10 min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2h 15min
Pierogi ruskie
1 godz. 30 min
Krokiety z grzybami i kapustą
2 godz. 10 min
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3h 30min
Trdelník
2h 30min
Chinkali z mięsem i kolendrą
1h 40min
Gwiazda drożdżowa z makiem
1h 35 min.
Pączki
1 godz. 20 min
Makaron jajeczny
1h