Torta di mele, cannella e mandorle

Torta di mele, cannella e mandorle

3.6 290 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
12 fette

Suroviny

  • 3 mele
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 2 cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
  • 180 g di farina integrale
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 150 g di olio di semi di mais possibilmente spremuto a freddo
  • 150 g di latte intero
  • 15 g di lievito in polvere per dolci
  • 10 - 20 g di mandorle a scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 2.7 g
Kalorie 958 kJ / 229 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...