Pasta per pizza (senza glutine)

Pasta per pizza (senza glutine)

4.1 110 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 400 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 100 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 380 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.1 g
Kalorie 1749 kJ / 418 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 96.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...