
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 300 g di prosciutto cotto a fette sottili
- 200 g di mozzarella per pizza a tocchetti (1 cm)
- 200 g di ricotta salata a scaglie
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kcal / 1925 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 28.6 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Gnocco fritto modenese
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Sciatt
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1hod. 15min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Crespelle alla valdostana
2hod.
Gnocco fritto
1hod. 5min
Pizzoccheri
50min