Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 300 g di prosciutto cotto a fette sottili
- 200 g di mozzarella per pizza a tocchetti (1 cm)
- 200 g di ricotta salata a scaglie
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Meringata
4h 30min