Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
15
g di malto di orzo
nebo 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane integrale al vapore
2h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane integrale
3h 15min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min