Kompatibilní verze
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quick Cheese Soufflés
45 min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Chocolate Fondants
40 min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Whipped Cream
10min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 Std. 40 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min