
Zařízení & příslušenství
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
Puddings
-
strong brewed coffee230 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing185 g
-
caster sugar300 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
rum75 g
-
eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked75 g
-
plain flour plus extra for flouring185 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Caramel Sauce
-
whipping cream470 g
-
liquid glucose1 ¼ Tbsp
-
milk chocolate small pieces or callets150 g
-
granulated sugar240 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
ice cream (volitelně) for serving
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
1064 kcal /
4437 kJ
Protein
7.6 g
Tuk
66 g
Sacharidy
105 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Patisserie
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko