Kompatibilní verze
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Assorted Chocolate Truffles
2sa 50 dk
Passion Fruit Soufflé
35min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10 min
Caramel Toffees
2 Std.
Chocolate Macarons
25sa 30 dk
Barbecue Sauce
20min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5h 35min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min