Kompatibilní verze
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
BBQ Sauce
20 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Fruit sauce (coulis)
10 min
Frangipane Cake
1h 45 min
Whipped cream
10 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Lemon meringue tart
2h 30 min
Caramelised White Chocolate Bark
18h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min