Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min