Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
TM6 TM5

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless butterflied
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 7 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 80 g balsamic vinegar
  • 250 g red wine
  • 60 g olive oil
  • 70 g red onions quartered

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
540 kcal / 2259 kJ
Protein
34 g
Tuk
41 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty