Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Mojo Sauce for Seafood
10min
Duck and Pork Terrine
52h
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Steak au Poivre
20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min