Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Italian Crusted Lamb
5óra
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Teriyaki Marinade
15 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min