
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless butterflied
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 7 sprigs fresh rosemary leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 540 kcal / 2259 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Simple Turkey Gravy
25min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2hod.
Thai Prawn Patties
1hod. 20min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1hod. 45min
Aussie Potato Salad
1hod. 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2hod. 20min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Honey Glazed Carrots
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Crab & Prawn Linguine
25min