Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 13 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 14hod. 50min
8 portions

Suroviny

  • lamb shoulder, boneless butterflied
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh rosemary leaves only
    7 sprigs
  • balsamic vinegar
    80 g
  • red wine
    250 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions quartered
    70 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2259 kJ
Protein 34 g
Tuk 41 g
Sacharidy 3 g
Vláknina 0.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...