Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Butter, weich, in Stücken
- 7 Eier
- 370 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 300 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 3 TL Backpulver
- 150 g Milch
- 625 g rote Johannisbeeren
- 2 - 3 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1120 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Zucchinikuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Apfel-Brombeer-Strudel
2 Std. 40 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min