Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Butter, weich, in Stücken
- 7 Eier
- 370 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 300 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 3 TL Backpulver
- 150 g Milch
- 625 g rote Johannisbeeren
- 2 - 3 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1120 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20 min
Johannisbeergelee
25 min
Zucchinikuchen
2h 30min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20 min
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Schoko-Biskuitrolle
14 godz.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30 min