Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Haselnüsse
- 50 g Orangeat
- 250 g Mehl
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 2 TL Lebkuchengewürz
- 30 g Kakao
- 100 g Marzipanrohmasse, zimmerwarm, in Stücken
- 150 g Zucker
-
50
g Muscovado-Zucker
nebo 50 g brauner Zucker - 1 Prise Salz
- 5 Eier (Kl. M), zimmerwarm
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 - 3 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1556 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Zimt-Apfel-Kuchen
3h
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 godz. 30 min
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Rotwein-Bratapfel-Kuchen
1 Std. 45 Min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 Std. 15 Min
Gewürzkuchen
2 Std.
Glühweinkuchen
1 Std. 10 Min
Schoko-Gewürzkuchen
5h
Glühweinkuchen vom Blech
1 Std. 15 Min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1 Std.
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 Std. 10 Min