Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier, getrennt
- 120 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Weichweizengrieß
- 150 g Mehl
- 3 TL Backpulver
- 330 g Milch
- 680 g Kirschen (680 g), abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Grießauflauf
1h 30min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Quarkauflauf
1h 10min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1h 10min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Ofenschlupfer
1h 5min
Rohrnudeln
1h 50min
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30min
Pflaumenmichel
1h