Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g água
- 50 g mel
- 30 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 gemas de ovo
- 480 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária 53% cacau partido em pedaços
- 30 g açúcar
- 10 g amido de milho
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 619 kJ / 147.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 93.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pãezinhos enrolados
1h 45 min
Bolachas de cacau
1h 30min
Cheesecake no forno
1 Std.
Crepes com recheio de espargos
50 Min
Bolo de arroz
45 Min
Lençol
30 Min
Coroa recheada
1 Std. 50 Min
Bolo estrela
1h 40 min
Pão de piza
1 Std.
Pão enrolado com pesto
1h 40 min
Gomas de Coca-Cola
3 Std. 5 Min
Pãezinhos de queijo
2h