Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado
- 100 g açúcar
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g pepitas de chocolate
- 120 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 16 fatias de pão de brioche
Polme
- 300 g farinha tipo 65
- 250 g leite
- 3 ovos
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3312.1 kJ / 791.6 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 96.6 g
- Tuk
- 36.1 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 417.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo gelado
8h 30min
Gelado de café
8h
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6 Std.
Petit-fours
48h
Gelado de cheesecake de limão
8h
Gelados em copos de chocolate
12 godz.
Tarte gelada
3h 20min
Gelado de nata e café
8h
Gelado de amoras e mirtilos
10 min
Gelado de doce de leite condensado
14h
Gelado de cheesecake
13h
Sangria
10 min