Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado
- 100 g açúcar
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g pepitas de chocolate
- 120 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 16 fatias de pão de brioche
Polme
- 300 g farinha tipo 65
- 250 g leite
- 3 ovos
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3312.1 kJ / 791.6 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 96.6 g
- Tuk
- 36.1 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 417.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batido de brownie de chocolate
40min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11j
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 Std. 30 Min
Gelado de iogurte com morango
5h 45min
Cocktail neve
15 min
Gelado de menta e chocolate
24h
Gelado bicolor com praliné
8h 20min
Gelado de amêndoa
8 Std.
Gelado Eton mess
8 Std.
Kulfi de manga e açafrão
8 Std.
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Gelado de chocolate e framboesa
8 Std.