Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2246 kJ / 561 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folar de Valpaços
4 godz. 20 min
Pão de sanduíche
50min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 Std. 40 Min
Pães de centeio
2h 10 min
Bôla de carne em vinha de alhos
8 Std.
Empada de aproveitamentos
45 Min
Compota de maçã e cenoura
50min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Doce de abóbora, laranja e gengibre
1 Std.
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Bola de alheira com espinafres
1 Std. 10 Min
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1 Std. 45 Min