Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2246 kJ / 561 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de amêndoa, framboesa e pera
1h
Pãezinhos aromatizados
2hod.
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2hod.
Bolo-rei integral
4 Std. 15 Min
Pão rústico
2hod.
Tarte de verão com mousse de cereja
4hod.
Pizza de inverno
8h
Quadrados de laranja e coco
35min
Pão de cerveja
1h 15min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Bacalhau de forno
1h
Bacalhau com grão e broa
45 min