Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1649 kJ / 394 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10 min
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 Std.
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30 min
Galette des rois al limone
2j 30 menit
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1j
Fudge al cioccolato con pistacchi
2 godz. 20 min
Proibition punch
10 min
Panna cotta alla crema al whisky
4j 30 menit
Coulis di fragole
20 min