Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1649 kJ / 394 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble di mele e grano saraceno
6h 20min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Lemon meringue pie
3h
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Trifle ai lamponi
2h 30 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Piccole lemon meringue pie
2h 35min