Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1649 kJ / 394 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 Min
Yogurt alla pesca con croccante alle noci
45 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5j 30 menit
Dacquoise ai lamponi
3j
Crumble di albicocche (senza glutine)
45 Min
Spiedini di frutta con salsa mou
25 Min
Indivia con insalata Waldorf
30 Min
Trifle ai lamponi
2h 30min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1h 30min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 Std.
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1ωρ. 10 λεπτ.