Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua fredda
- 300 g di farina di farro + q.b.
- ½ bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- 5 g di sale
- 50 g di semi di cumino
- 50 g di semi di sesamo
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4sa 10 dk
Pane rustico
2h
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale al vapore
2h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pain aux raisins
4 godz. 30 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane integrale in cassetta
4h
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Lievito madre
72hod. 15min