Kompatibilní verze
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budino allo zafferano
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 550 g di latte intero
- 40 g di burro
Salsa ai lamponi
- 300 g di lamponi freschi
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate
- foglie di menta fresca, a piacere per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Crema inglese
15min
Albumi montati a neve
5min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.
Bavarese al mandarino
4h 45min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Pavlova
2h 45min
Coulis di fragole
20min