Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 fogli di gelatina
- acqua q.b.
- 500 g di latte scremato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di zucchero
- 200 g di fragole, pulite e a pezzi
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 92 kJ / 7 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 min
Budino al cioccolato bianco
2 Std. 20 Min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min