Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
- 200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
- 500 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringata
4h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Mousse al pistacchio
1 godz. 30 min
Galette des rois ai marroni
Žádné hodnocení
Liquore al torrone
50min
Crema di liquore all'arancia
49h 15 min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 godz.
Liquore ai frutti di bosco
30 min
Liquore all'anice stellato
337h
Crema di liquore al pistacchio
2 godz. 30 min
Liquore alla menta e liquirizia
1 godz. 30 min