Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
- 200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
- 500 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema al cocco
15min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 Min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 Min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12hod.
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min