Kompatibilní verze
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 120 g de harina
- 75 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
Pan de maíz
- 250 g de harina de maíz
- 130 g de harina de fuerza
- 270 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 12 - 15 cubitos de hielo
Piquillos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
Sardinas
- 16 sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2243 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33.77 g
- Sacharidy
- 48.24 g
- Tuk
- 23.06 g
- Vláknina
- 3.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan integral al vapor
2h
Pan integral con muesli
4h
Pan rústico
2h
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de molde de piquillos
2h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan básico
3h 45min