
Kompatibilní verze
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 120 g de harina
- 75 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
Pan de maíz
- 250 g de harina de maíz
- 130 g de harina de fuerza
- 270 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 12 - 15 cubitos de hielo
Piquillos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
Sardinas
- 16 sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 537 kcal / 2243 kJ
- Protein
- 33.77 g
- Tuk
- 23.06 g
- Sacharidy
- 48.24 g
- Vláknina
- 3.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3hod.
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4hod. 45min
Brioche
8hod.
Pan rústico
2hod.
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54hod.
Pan de nueces
3hod. 45min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1hod.
Fritos de verduras con salsa tzatziki (sin gluten)
30min
Pan de centeno con masa agria
154hod.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15hod.
Pan básico
3hod. 45min
Roscón de Reyes
4hod.