![Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42c3b2f9-ba8c-4876-93b2-fe22a97f9808/Derivates/1eb1c6b2-3a8d-4e0d-bdd9-8a1d6d072163.jpg)
Kompatibilní verze
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 120 g de harina
- 75 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
Pan de maíz
- 250 g de harina de maíz
- 130 g de harina de fuerza
- 270 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 12 - 15 cubitos de hielo
Piquillos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
Sardinas
- 16 sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2243 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33.77 g
- Sacharidy
- 48.24 g
- Tuk
- 23.06 g
- Vláknina
- 3.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de soda irlandés
35min
Pan rústico
2 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan básico
3hod. 45min
Pochas guisadas con pato
1hod. 10min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan integral con muesli
4h
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30 min