Kompatibilní verze
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas Springerle
10 Std.
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 Std. 15 Min
Palitos pica-pica
10 Min
Julepe de melocotón
2h 10 min
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 Std.
Agua de Sevilla
5 Min
Tarta bombón de avellanas
7h
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9h 15min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3ωρ.
Gominolas de refresco de cola
12 Std.
Biscuit glacé
4 Std. 20 Min
Helado de chocolate blanco
12h 10 min