Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 1 tomate maduro (100-120 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan blanco (20-30 g), preferiblemente de pan candeal del día anterior
- 100 g de pimiento rojo en tiras
- 50 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 trozo de guindilla roja
Cobertura
- 4 endibias en rodajas
- 2 cucharaditas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1541 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Coca de verduras
30p
Coca de verduras
40p
Coca de vidre con almendra
2óra 15p
Coca de vidre con almendra
2h
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Coca dulce de chocolate
1óra 15p
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2óra 15p
Carquinyolis
2 godz. 40 min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Masa para cocas
1óra
Coca de recapte (Cataluña)
1óra 15p
Coca de llanda
40p