Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 lonchas de tocino fresco (de 25 cm de largo)
- 250 g de higaditos de pollo
- 40 g de brandy
- 4 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de tomillo seco molido
- 2 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 50 g de leche
- 150 g de cebolla en cuartos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de sal
- 2 huevos
- 250 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1200 g de agua (para el vapor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 913 kJ / 218 kcal
- Protein
- 10.25 g
- Sacharidy
- 5.35 g
- Tuk
- 17.35 g
- Vláknina
- 0.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Mermelada de tomate
50 Min
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Paté en croûte
10 Std.
Mermelada de verano
55 Min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 Std.
Terrinas de foie trufado
74hod.
Mermelada agridulce de tomate
30 Min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min