Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 榛果
- 150 克 去核杏桃乾
- 300 克 洋蔥 ,切塊
- 20 克 蒜頭
- 60 克 橄欖油 ,多備一些拌勻用
- ½ 茶匙 鹽
- 200 克 庫司庫司
-
1
滿茶匙 自製蔬菜高湯醬
nebo 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) ,剝碎 - 600 克 水
- 200 克 紅蘿蔔 ,切片(約0.5公分)
- 200 克 櫛瓜 ,切片(約1公分)
- 150 克 紅甜椒 ,切一口大小
- 100 克 冷凍青豆
- 150 克 菲達乳酪 ,切小塊(約0.5公分)
- 50 克 菲達乳酪 ,切小塊 (0.5公分)
- 2 茶匙 巴西利 ,切碎,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g