Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊
- 30 克 白蘿蔔, 切塊
- 1 大匙 沙拉油
- 6 塊 烤麩, 切小塊
- 4 茶匙 素蠔油
- 2 茶匙 太白粉, 多備一些備用
- 1 小撮 鹽
- 12 顆 新鮮香菇, 洗淨擦乾
- 1 大匙 枸杞
- 200 克 青江菜
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.4 g