Zařízení & příslušenství
素燴香菇
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
白蘿蔔 切塊30 克
-
沙拉油1 大匙
-
6 塊 油豆腐, 切塊烤麩 切小塊6 塊
-
素蠔油4 茶匙
-
太白粉 多備一些備用2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 洗淨擦乾12 顆
-
枸杞1 大匙
-
青江菜200 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.7 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan