素燴香菇

素燴香菇

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 紅蘿蔔 切塊
    60 克
  • 白蘿蔔 切塊
    30 克
  • 沙拉油
    1 大匙
  • 烤麩 切小塊
    6 塊
    6 塊 油豆腐, 切塊
  • 素蠔油
    4 茶匙
  • 太白粉 多備一些備用
    2 茶匙
  • 1 小撮
  • 新鮮香菇 洗淨擦乾
    12 顆
  • 枸杞
    1 大匙
  • 青江菜
    200 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.7 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 4.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...