山藥燴菇

山藥燴菇

4.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 新鮮山藥 去皮切塊
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 鴻喜菇 洗淨去根部,剝散
    150 克
  • 新鮮香菇 切塊
    100 克
  • 蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨
    50 克
  • 日式醬油
    1 ½ 大匙
  • 味醂
    ½ 大匙
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.4 g
Kalorie 346 kJ / 82 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...