Zařízení & příslušenství
山藥燴菇
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
新鮮山藥 去皮切塊50 克
-
醋½ 茶匙
-
鴻喜菇 洗淨去根部,剝散150 克
-
新鮮香菇 切塊100 克
-
蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨50 克
-
日式醬油1 ½ 大匙
-
味醂½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.4 g
Kalorie
346 kJ /
82 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
樂活蔬食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan