Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃)
- 30 克 特級初榨橄欖油
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 1300 克 牛蕃茄 (Ø約5-6公分) (詳見要訣)
- 100 克 新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、杏鮑菇)
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
10 - 12
片 新鮮薄荷
nebo 1 茶匙 乾燥薄荷 - 4 - 5 根 巴西利 ,只取葉子、多備一些裝飾用
- 75 克 長粒米 (在來米)
- 20 克 新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g