蘑菇堅果番茄盅

蘑菇堅果番茄盅

4.0 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
3 人份

Suroviny

  • 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃)
    50 克
  • 特級初榨橄欖油
    30 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 牛番茄 (Ø約5-6公分) (詳見要訣)
    1300 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、杏鮑菇)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮薄荷
    10 - 8 片
    1 茶匙 乾燥薄荷
  • 巴西利 只取葉子、多備一些裝飾用
    4 - 5 根
  • 長粒米 (在來米)
    75 克
  • 新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)
    20 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11 g
Kalorie 1644 kJ / 392 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 9.2 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...