Zařízení & příslušenství
紅豆鬆糕
Příprava 35min.
Celkový 8hod. 30min.
6 人份
Suroviny
紅豆泥
-
紅豆 浸泡4-24小時150 克
-
水850 克
-
紅糖50 克
鬆糕
-
在來米粉 (詳見要訣)100 克
-
糯米粉125 克
-
自製冰糖粉60 克
-
牛奶75 克
-
水果乾 (如:葡萄乾、杏桃乾),切小塊15 克
-
水1000 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
磨米炊粿
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan