紅豆鬆糕

紅豆鬆糕

3.5 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 8hod. 30min.
6 人份

Suroviny

紅豆泥
  • 紅豆 浸泡4-24小時
    150 克
  • 850 克
  • 紅糖
    50 克
鬆糕
  • 在來米粉 (詳見要訣)
    100 克
  • 糯米粉
    125 克
  • 自製冰糖粉
    60 克
  • 牛奶
    75 克
  • 水果乾 (如:葡萄乾、杏桃乾),切小塊
    15 克
  • 1000 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 1318 kJ / 314 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...