Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 花椒油
- 15 克 紅辣椒油
- ¼ 茶匙 花椒粒
- 2 顆 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 辣豆瓣醬
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 醬油
- 600 克 水
- 350 克 臭豆腐, 切方形狀(約2公分)
- 30 克 油炸豆腐皮, 切塊
- 50 克 新鮮黑木耳, 切小片
- 50 克 蒜苗, 切片,留一些蒜綠裝飾用
- 5 克 新鮮香菜葉, 裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 907 kJ / 217 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.4 g