Zařízení & příslušenství
蔥爆筍絲豬肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切絲300 克
-
醬油25 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 大匙
-
香油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
蔥 切段50 克
-
熟竹筍 切絲200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.8 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
9.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan