Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 地瓜粉
- 300 克 鮮蚵
- 1500 克 水 (川燙用)
- 10 克 薑, 切片
- 15 克 米酒
- 300 克 冰塊
- 600 克 冷開水, 將冰塊與冷開水混合,即成冰鎮水
- 10 克 蒜頭
- 10 克 蔥, 切小段(2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切小段(2公分)
- 15 克 醬油
- 15 克 甜辣醬
- 15 克 白醋
- 15 克 糖
- 15 克 香油
- 5 克 新鮮香菜, 切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g