Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

4.7 138 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
1000 gramů

Suroviny

  • 20 gramů čerstvého droždí
  • 120 gramů vody
  • 600 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
  • řepkový olej
    kokosový olej
  • 250 gramů podmáslí
  • voda na pokapání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Sodík 515.8 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 982.8 kJ / 234.9 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 47.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...