
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvého droždí
- 120 gramů vody
- 600 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
-
řepkový olej
nebo kokosový olej - 250 gramů podmáslí
- voda na pokapání
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 234.9 kcal / 982.8 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 515.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min
Pivní chléb
3hod. 40min
Kváskový chléb
16hod. 30min
Loupáky s mákem
1hod. 30min
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min
Domácí rohlíky
2hod. 35min
Křupavý jogurtový chléb
3hod.