Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí
- 600 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 2 čajové lžičky soli
- 250 gramů podmáslí
- 1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
-
řepkový olej
nebo kokosový olej, na vymazání - voda, na pokapání
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9346 kJ / 2236 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 446 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 29 g
- Sodík
- 2505 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makové bagely
1h 25min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Kváskový chléb
16 Std. 30 Min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Loupáky s mákem
1u. 30min
Domácí rohlíky
2 Std. 35 Min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min