Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí
- 600 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 2 čajové lžičky soli
- 250 gramů podmáslí
- 1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
-
řepkový olej
nebo kokosový olej, na vymazání - voda, na pokapání
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9346 kJ / 2236 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 446 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 29 g
- Sodík
- 2505 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celozrnný horský chléb
1 Std. 30 Min
Pivní bulky s čedarem
3h 15min
Koláč makový květ
2h 20min
Kváskový chléb
16h 30 min
Domácí chléb se zákysem
2h 10 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10 min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Domácí rohlíky
2h 35min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Loupáky s mákem
1 Std. 30 Min