Zařízení & příslušenství
Podmáslový chléb
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
1000 gramů
Suroviny
-
20 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů vody
-
600 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
-
kokosový olejřepkový olej
-
250 gramů podmáslí
-
voda na pokapání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
515.8 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
982.8 kJ /
234.9 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
47.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Máslo
5min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min.
Žitný chléb
3hod. 50min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Domácí rohlíky
2hod. 35min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.
Loupáky s mákem
1hod. 30min.