Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 350 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů másla, změklého
- 1 žloutek
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 polévková lžíce slunečnicového oleje, na potření trubiček
- 1 vejce, na potření kremrolí
Náplň
- 270 gramů krupicového cukru
- 100 gramů bílků, pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 polévková lžíce moučkového cukru, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1781.6 kJ / 425.8 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 53.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Brynzové halušky
55min
Drožďové knedlíčky
30min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Punčové řezy
13h
Francouzské croissanty
12h
Mazanec
2h 15min
Buchty s povidly
2h 20min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Hraběnčiny řezy
50min