Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
咸味蛋饼
- 4 颗 蛋液
- 100 克 全脂牛奶
- ½ 茶匙 盐
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉
菠菜马铃薯浓汤
- 80 克 洋葱 ,切块
- 20 克 蔬菜油
- 40 克 块根西芹
- 100 克 胡萝卜 ,切块 (2 厘米)
- 200 - 250 克 土豆 ,去皮切块 (2 厘米)
- 80 克 京葱 ,切片 (1 厘米)
- 800 克 水
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
nebo 1 块 (高汤块) 蔬菜高汤块 - ¼ 茶匙 豆蔻粉
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 胡椒粉
-
250
克 新鲜菠菜叶
nebo 250 克 冷冻菠菜叶 ,解冻 - 80 克 稀奶油 ,30%含脂量
- 盐 ,多备一些,调味用
- 胡椒粉 ,多备一些,调味用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g