奶油豌豆浓汤

奶油豌豆浓汤

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 人份

Suroviny

  • 洋葱 切块
    150 克
  • 黄油
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    1000 克
    1000 克 冷冻豌豆
  • 600 克
  • 鸡肉高汤酱
    1 汤匙
    1 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水)
  • 法式酸奶油
    200 克
    200 克 酸奶油
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 177.2 mg
Protein 7.5 g
Kalorie 732.9 kJ / 175.2 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...