Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 克 帕玛森奶酪 ,切块 (2-3 厘米)
- 200 克 烟熏乳酪 (如:smoked scamorza, smoked Edam cheese),切块 (4-5 厘米)
内馅
- 1 瓣 蒜头
- 20 克 特级初榨橄榄油
-
300
克 朝鲜蓟心
nebo 300 克 朝鲜蓟心,罐装 - 100 克 白葡萄酒
- 特级初榨橄榄油 ,多备一些涂抹用
- 100 克 里考塔乳酪(ricotta cheese)
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 5 克 盐
- 2 小撮 现磨黑胡椒粉
- 16 个 干制意大利鸡蛋卷面 (约180克)
- 特级初榨橄榄油 ,多备一些 涂抹用
番茄酱汁
- 40 克 西芹 ,切块
- 30 克 洋葱
- 40 克 胡萝卜 ,切块
- 1 瓣 蒜头
-
400
克 罐头番茄
nebo 400 克 熟番茄 - 200 克 水
- 1 小撮 糖
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 现磨黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.2 g