蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油

蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油

4.2 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份

Suroviny

巧克力蛋糕
  • 蛋白和蛋黄分开
    4 颗
  • 100 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) 切块(2厘米)
    125 克
  • 黄油 cut in pieces, plus extra for greasing
  • 面粉
    100 克
  • 泡打粉 (5克)
    1 茶匙
  • 600 克
打发鲜奶油和巧克力甘纳许
  • 稀奶油, 含脂量最低30% 冷藏的
    315 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) 切块 (2厘米)
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 2863 kJ / 684 kcal
Tuk 51 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...