Zařízení & příslušenství
台式古早味卤鸡脚
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
3 人份
Suroviny
-
鸡爪500 克
-
油30 克
-
蒜头 带皮用刀背拍扁100 克
-
葱20 克
-
新鲜小米椒2 - 5 支
-
姜 切厚片30 克
-
水1300 克
-
生抽50 克
-
老抽20 克
-
糖30 克
-
米酒100 克
-
白胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
盐20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
568.9 mg
Protein
24.9 g
Kalorie
1226 kJ /
293.3 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日卤味
10 recepty/-ů
Čína
Čína