台式古早味卤鸡脚

台式古早味卤鸡脚

3.4 23 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
3 人份

Suroviny

  • 鸡爪
    500 克
  • 30 克
  • 蒜头 带皮用刀背拍扁
    100 克
  • 20 克
  • 新鲜小米椒
    2 - 5 支
  • 切厚片
    30 克
  • 1300 克
  • 生抽
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 30 克
  • 米酒
    100 克
  • 白胡椒粉 (约¼茶匙)
    1 克
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 568.9 mg
Protein 24.9 g
Kalorie 1226 kJ / 293.3 kcal
Tuk 17.4 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...