Zařízení & příslušenství
茄汁蟹味菇
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头3 瓣
-
番茄 切块300 克
-
油15 克
-
蟹味菇300 克
-
番茄膏15 克
-
盐1 茶匙
-
糖 依个人喜好调整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 切末1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
355.7 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
426.8 kJ /
102 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
13.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína