梅干菜肉馅

梅干菜肉馅

4.3 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
1 罐

Suroviny

  • 五花肉 提前汆水,切1×1厘米块
    500 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 50 克
  • 300 克
  • ½ 茶匙
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
    200 克
  • 淀粉 在小碗内加2汤匙水调开
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Protein 74.2 g
Kalorie 14008 kJ / 3348 kcal
Tuk 297.2 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 93.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...