梅干菜肉馅
TM5 TM6

梅干菜肉馅

4.3 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 五花肉 ,提前汆水,切1×1厘米块
  • 50 克 料酒
  • 15 克 老抽
  • 35 克 生抽
  • 50 克 糖
  • 300 克 水
  • ½ 茶匙 盐
  • 200 克 梅干菜干 ,洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
  • 2 茶匙 淀粉 ,在小碗内加2汤匙水调开

Nutriční hodnoty
na 1 罐
Kalorie
14008 kJ / 3348 kcal
Protein
74.2 g
Sacharidy
93.8 g
Tuk
297.2 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty