Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steaks (120-200 g each)
nebo 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (volitelně)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Fish Stew
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 godz.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min