Tagliatelle with porcini mushrooms
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.3 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g fresh porcini mushrooms, cut in slices
    nebo 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 100 g fresh mushrooms, cut in slices
  • 1 ¼ tsp salt
  • 1200 g water
  • 300 g tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1659 kJ / 396 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
54 g
Tuk
13 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty