Zařízení & příslušenství
Quiche Lorraine
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 slices
Suroviny
-
Gruyère cheese (volitelně) cut in pieces (2 cm)50 g
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
unsalted butter chilled, diced, plus extra for greasing75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
medium eggs4
-
milk50 g
-
100 g creamcrème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crab Tart
2hod. 30min.
Quiche Lorraine
50min.
Sweet Shortcrust Pastry
1hod. 50min.
Shortcrust Pastry
5min.
Béchamel Sauce
15min.
Tomato Pie
3hod.
Lemon meringue tart
2hod. 30min.
Tarte Bourguignonne
1hod. 30min.
Deconstructed Lemon Tarts
30min.
Lemon Meringue Pie
2hod. 30min.
Quick Cheese Soufflés
45min.
Lemon Tart
4hod. 30min.