Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 75 g unsalted butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 4 medium eggs
- 50 g milk
-
100
g crème fraîche
nebo 100 g cream - ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Shortcrust pastry
5 min
Mince Pies
1h 10min
Quiche Lorraine
50min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Chocolate Bourbons
45 min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Caramel Parfait
7 godz.
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min